Új jelszó kérése
Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Méret
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Ingyenes szállítás 10.13 - 10.15-ig

Ingyenes szállítás 10.13-tól - 10.15-ig!!!


Ingyenes szállítás a 2017.10.13-tól 10.15-ig  (péntek, szombat, vasárnap) leadott minimum 10.000.- Ft összértékű (szállítási költség nélküli) megrendelésekre!

 


Ha ezen időszakban küldi el megrendelését és a megrendelt termékek összértéke minimum 10.000.- Ft azaz Tízezer Forint,

szállítási díj  INGYENES !

Előre utalásos fizetés esetén az összegnek legkésőbb 2017. 10.20. éjfélig meg kell érkeznie számlánkra, ellenkező esetben a megrendelés törlésre kerül!

A megrendelés elküldésekor kérjük válassza az Ingyenes szállítási módot!

Utánvételes fizetés esetén amennyiben a csomagot nem veszik át és az visszaküldésre kerül, az akció előtti ki-, és a visszaszállítási díjakat is a vevőre terheljük! A posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, ez után a csomag még 5 munkanapig a postán is felvehető!!

Termékeink a készlet erejéig vásárolhatóak meg!! Az esetleges napi készletfogyásért felelősséget nem vállalunk - küldje el megrendelését mielőbb!!

A szállítási díjat rendszerünk automatikusan vonja le! Amennyiben bármely okból mégis jelezné a megrendelés elküldésekor, akkor ez általunk javításra kerül, és a szállítási díjat nem számítjuk fel (csak a fent megjelölt időszakban történő megrendelések esetében)!!

Folyamatban lévő megrendelésre az akció nem vonatkozik! A fenti kedvezmény kizárólag a 2017. 10. 13., 10.14. és 10.15. (péntek, szombat, vasárnap) elküldött megrendelésekre érvényes!


Az akció nem érvényes nagytételű (viszonteladói) megrendelésekre - köszönjük megértésüket!!

(Ezek mérlegelése vezetőségünk saját hatásköre - megértésüket köszönjük!)

Kellemes vásárlást kívánunk!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.